RADIO

ZEEUWS VLAANDEREN

voor

24 uur per dag

7 dagen

per week


Uw internet

radio


Zeeuws

Vlaanderen.


Uw station van uit Sas van Gent

Hulst     Terneuzen       Sluis

INTERNET RADIO

****OOK DEZE ZOMER BRENGEN WIJ DE BESTE EN GEZELLIGSTE PROGRAMMA'S****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN UW INTERNET RADIO MET DE GROOTSTE AANBOD PROGRAMMA'S****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN MEER DAN RADIO ALLEEN****NATUURLIJK ZIJN ONZE WEBSITE'S BEVEILIGD!!!****MET MEER DAN 100 UUR (SEMI)LIVE PROGRAMMA'S*****OP ZOEK NAAR EEN LEUKE HOBBY? WIJ ZOEKEN PROGRAMMAMAKERS ERVARING NIET VEREIST INZET WEL. KIJK OP DOE MEE****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN IN 2017 UITGEROEPEN ALS BESTE INTERNET RADIOSTATION IN ZEEUWS VLAANDEREN****KIJK OP ONZE FACEBOOK NIEUWS UIT ZEEUWS VLAANDEREN. MEER NIEUWS IS ER NIET****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN 24 UUR EN 7 DAGEN VAN DE WEEK MET DE BESTE MUZIEK****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN HET STATION VOOR GROOT ZEEUWS VLAANDEREN****ENCHANTEDFASHION.BE KINDERMODE DE SPONSOR VAN UW INTERNET RADIO****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN HET BEST BELUISTERDE INTERNET RADIO VAN ZEEUWS VLAANDEREN****CHAT GEZELLIG MEE IN ONZE CHATBOX****DE BESTE HITS VAN HEDEN EN LANG VERVLOGEN TIJDEN DRAAIEN WIJ GRAAG VOOR U****WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR DJ'S DIE NET ALS WIJ RADIO WILLEN MAKEN. VOOR MEER INFO INFO@RADIO-ZEEUWS-VLAANDEREN.NL GEEN EIGENBIJDRAGE MAAR WEL 100% INZET****

Op 12 juni 2017 is Radio Zeeuws Vlaanderen door The Netherlands Enterprice Awards uitgeroepen tot de beste

BEST INTERNET RADIO SERVICE 2017

Radio Zeeuws Vlaanderen word voor u gemaakt door een groep vrijwilligers die er voor zorgen dat de beste hits van heden en toen dagelijks te beluisteren zijn.

24 uur en 7 dagen in de week!!

Zij doen dit met veel plezier en zien elke dag weer als een nieuwe uitdaging.

Wij danken al onze medewerkers.

Zij maken Radio Zeeuws Vlaanderen mogelijk;

Johan de Graaf, Yves Mc Donald, Messalina Sahin, John Oppeneer, Eric Verbouw, Willem van Rijn, Claudine De Wulf, Hans de Knegt, Geert Meire,  Tijmen Horstman, Erik Devos, Bart Reeves, Peter Kunnen, Peter Vos, Ad Koppendrayer, Bart van de Heuvel, DJ De Ruiter, Roel van Antwerpen, Wil van Delft, Herman Smeets, Reinier Witbols, Hans Hemmes, Indy, Anneke De Vos, Simon, Don Hollander.

Copyright © Alle rechten voorbehouden.