RADIO

ZEEUWS VLAANDEREN

voor

24 uur per dag

7 dagen

per week


Uw internet

radio


Zeeuws

Vlaanderen.


Uw station van uit Sas van Gent

Hulst     Terneuzen       Sluis

INTERNET RADIO

****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN UW INTERNET RADIO MET DE GROOTSTE AANBOD PROGRAMMA'S****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN MEER DAN RADIO ALLEEN****NATUURLIJK ZIJN ONZE WEBSITE'S BEVEILIGD!!!****MET MEER DAN 100 UUR (SEMI)LIVE PROGRAMMA'S*****OP ZOEK NAAR EEN LEUKE HOBBY? WIJ ZOEKEN PROGRAMMAMAKERS ERVARING NIET VEREIST INZET WEL. KIJK OP DOE MEE****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN IN 2017 UITGEROEPEN ALS BESTE INTERNET RADIOSTATION IN ZEEUWS VLAANDEREN****KIJK OP ONZE FACEBOOK NIEUWS UIT ZEEUWS VLAANDEREN. MEER NIEUWS IS ER NIET****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN 24 UUR EN 7 DAGEN VAN DE WEEK MET DE BESTE MUZIEK****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN HET STATION VOOR GROOT ZEEUWS VLAANDEREN****RADIO ZEEUWS VLAANDEREN HET BEST BELUISTERDE INTERNET RADIO VAN ZEEUWS VLAANDEREN****DE BESTE HITS VAN HEDEN EN LANG VERVLOGEN TIJDEN DRAAIEN WIJ GRAAG VOOR U****WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR DJ'S DIE NET ALS WIJ RADIO WILLEN MAKEN. VOOR MEER INFO INFO@RADIO-ZEEUWS-VLAANDEREN.NL GEEN EIGENBIJDRAGE MAAR WEL 100% INZET****

WWW.RADIO-ZEEUWS-VLAANDEREN.NL

Welkom bij Stichting De MelkKan

Een Non-profitorganisatie die mensen uit Hulst en omstreken,die het financieel moeilijk hebben, helpt met kleding,levensmiddelen,verzorgingsproducten,speelgoed en spulletjes.

Vrijheid van gebrek,

Stichting de Melkkan staat voor het wegnemen van het gebrek armoede, en dat in de breedste zin van het woord armoede! Armoede is voor veel mensen, te weinig geld om een volwaardig leven te kunnen lijden. Maar armoede is meer dan alleen maar geld..… Het staat ook voor een belangrijk deel van een plaats in onze maatschappij, hoe wij als mens worden geaccepteerd door......mensen. Dat is ook van wezenlijk belang in ieders leven, mensen rondom je heen. Een gebrek aan warmte, liefde en te worden begrepen en uiteindelijk te worden gewaardeerd, dat is veel belangrijker dan in geld uit te drukken.

Dus als het gaat om hoe wij omgaan met het begrip; Vrijheid van gebrek, dan is het zeker vooral mensen te helpen die aan en onder de armoedegrens moeten leven. Mensen die naast hun financiële problemen, ook het gebrek aan zelfvertrouwen verliezen, het gebrek aan zelfredzaamheid en bovenal het gebrek aan menselijkheid missen in hun leven. Dat maakt de term Armoede, toch opeens veel breder van alleen maar geen geld genoeg hebben om van te leven. En wij nemen die vrijheid om het gebrek armoede, in zijn geheel op om zo mensen te kunnen helpen. Stichting de Melkkan helpt gezinnen met voedsel, kleding en waar / wat er behoefte aan is bij de leden.

Momenteel worden 51 gezinnen ( Dat zijn nu in totaal 130 mensen, waarvan 57 kinderen ) geholpen door onze stichting, wij werken samen met verschillende organisaties in en uit de gemeente Hulst.

Naast het voorzien in de levensbehoefte, verzorgt onze stichting ook een koffiemiddag voor onze leden.

Stichting De Melkkan

Bezoekadres; Tabakstraat 22 4561 HW Hulst

Postadres; Liniestraat 167 4561 ZV Hulst

KVK nummer;  63868709                                RSIN nummer; 8554 34 077

Regelmatig houden wij diverse kleine evenementen, zoals een bingo of rommelmarkt, om ons budget aan te vullen.Want dat is onze grootste uitdaging, het budget maandelijks bij elkaar verkrijgen. Per week komen de kosten ongeveer op € 500,- om alle gezinnen te kunnen helpen. Dankzij enkele grote supermarkten zoals, Albert Heijn en Jumbo te Hulst, kunnen wij veel gezinnen voorzien van vlees, groenten en brood.

Komende week valt erbij veel deelnemers van de Postcode Loterij, deze kaart binnen. U zou er ons heel blij met kunnen maken, indien uzelf de kaart niet gebruikt. Elke kaart is welkom, en daarmee kunnen wij onze leden weer helpen. Vergeet u niet om de kaart te activeren.

Alvast bedankt.

Copyright © Alle rechten voorbehouden